Mutuavet ha preparat per als canets joves un pla que ens permet tenir cura de la seva salut d’una forma molt intensiva. Els animals més joves necessiten anar a visitar el veterinari mensualment tal com passa amb els pediatres i els nins.
Mutuavet Puppy inclou un programa de 6 visites per a controlar la salut integral del teu cussó en tot moment. A totes les visites li farem un examen físic exhaustiu, tot cercant defectes de naixement o problemes que hagi pogut adquirir durant les primeres setmanes de vida.
Aplicarem fins a 4 vacunes per a prevenir malalties infantils com ara la parvovirosi o el brom o “moquillo” y també contra la ràbia. A més implantarem el microxip perquè cumpleixi amb la normativa y perquè pugui ser identificat en cas de pèrdua.
Per només 28,95€ al més tindràs assessorament gratuït en nutrició i en comportament animal perquè el teu canet creixi i es formi bé a nivell fisic i mental. A més et donarem gratuïtament la medicació contra els cucs i podràs venir a qualsevol de les nostres consultes quan ho necessitis, de forma il.limitada i sense pagar res.
Per ser membre de MUTUAVET tens dret a importants descomptes en l’alimentació del teu cussó, en tots els accessoris de les nostres botigues i en tots els serveis de les nostres clíniques i hospital. A més, el pagament és a través del banc. Ja no caldrà que pensis si durs doblers quan vinguis al veterinari.

Demana’ns com poder ser soci de MUTUAVET, el nostre personal et donarà tots els detalls que en vulguis conèixer.