A mesura que un ca va tornant més gran les seves necessitats en matèria de salut i prevenció de malalties, canvia. El seu cos s'ha desenvolupat i el seu sistema de defenses també, però continua necessitant la nostra atenció.
S'ha de seguir vacunant perquè el seu sistema immunològic estigui preparat per a combatre les malalties infeccioses que el poden afectar. També s'ha de tractar per a eliminar els cucs intestinals i no hem d'oblidar els paràsits externs com ara puces i paparres, que a més de representar una molèstia per a ells, són vehicles de transmissió de malalties que no tant sols el poden afectar a ell, sinó a la teva família.
Vivim a Mallorca i els nostres cans estan exposats a la leishmaniosi. Existeixen moltes eines per a prevenir-la i a MUTUAVET te les oferim totes perquè triïs les que millor s'adapten a tu i a la teva mascota.
La salut dental ha estat oblidada durant molt de temps. A MUTUAVET sabem la importància que té. No és una qüestió estètica o que ens molesti la mala olor que li fa la boca. Les infeccions bucals són perilloses i la pèrdua de dents es pot produir fàcilment si no intervenim a temps.
Pots triar entre tres modalitats: MUTUAVET BASIC inclou les vacunes anuals contra brom (moquillo), parvovirosi, hepatitis vírica, leptospirosi i ràbia. També inclou gratuïtament les pastilles pels cucs, una anàlisi de femta i un test de detecció de leishmania en sang. Tot això ho fem en quatre visites gratuïtes. A més gaudiràs de descomptes en productes de botiga, alimentació, anàlisi , radiografies i altres serveis. Si tries MUTUAVET PLUS, gaudiràs de més descomptes i tindràs més serveis gratuïts (una analítica de sang, una neteja de boca...). A més podràs tenir visites il.limitades amb la teva mascota i 50% en les urgències. MUTUAVET PREMIUM ofereix el nivell màxim de cobertura, tant en descomptes com serveis gratuïts. Consulta la taula per veure les diferències.
Però Mutuavet et permet personalitzar el pla de salut del teu ca. Quan contractis el pla del teu ca podràs afegir algun dels nostres extres. Pots triar entre una llista molt interessant de serveis i productes i pagar-los en còmodes quotes mensuals. Pots afegir tots els que tu vulguis! Tria entre: antiparassitari extern, analítica de sang, ecocardiografia, vacuna de leishmania i molts més. Construeix el teu Mutuavet a mida.
Pregunta als nostres veterinaris i auxiliars. T'ajudarem a triar el millor per a tu i la teva mascota. Per a més informació consulta la pàgina web de Mutuavet