MUTUAVET ha preparat per als moixets joves un pla que ens permet tenir cura de la seva salut d’una forma molt intensiva i propera. Els animals més joves necessiten anar a visitar el veterinari mensualment tal com passa amb els pediatres i els nins.
Mutuavet kitten inclou un programa de 7 visites per a controlar la salut integral del teu moixet en tot moment. A totes les visites li farem un examen físic exhaustiu, tot cercant defectes de naixement o problemes que hagi pogut adquirir durant les primeres setmanes d’edat.
Aplicarem fins a 4 vacunes per a prevenir malalties infantils com ara la rinotraqueïtis felina, la clamidiosi o la leucèmia felina. Per només 28.95€ al més tindràs assessorament gratuït en nutrició i en comportament animal. A més et donarem gratuïtament la medicació contra els cucs i podràs venir a qualsevol de les nostres consultes quan ho necessitis, de forma il.limitada i sense pagar res. Per ser membre de MUTUAVET tens dret a importants descomptes en l’alimentació del teu moix, en tots els accessoris de les nostres botigues i en tots els serveis de les nostres clíniques i hospital. A més, el pagament és a través del banc. Ja no caldrà que pensis si durs doblers quan vinguis al veterinari. Si contractes Mutuavet Kitten, a més, tens inclosa l’esterilització del teu moixet o moixeta. I no sols això. També lli farem un test per a descartar que no tingui leucèmia o inmunodeficièncioa felina.

Demana’ns com poder ser soci de MUTUAVET, el nostre personal et donarà tots els detalls que en vulguis conèixer.