Si tens un moix a ca teva sabràs que per a mantenir la seva salut a un nivell òptim cal estar-hi damunt. S’ha de seguir vacunant perquè el seu sistema inmunològic estigui preparat per a combatre les malalties infeccioses que el poden afectar. També s’ha de tractar per a eliminar els cucs intestinals i no hem d’oblidar els parassits externs com ara puces i paparres, que a més de representar una molèstia per a ells, són vehicles de transmisió de malalties que no tant sols el poden afectar a ell, sino a la teva família.
Molts moixos desenvolupen malalties dentals per culpa de l’acumulació de sarro, però també degut a malalties infeccioses que es poden detectar a temps. La salut dental ha estat oblidada durant molt de temps. A MUTUAVET sabem la importància que té. No és una qüestió estètica o que ens molesti la mala olor que li fa la boca. Les infeccions bucals són perilloses i la pèrdua de dents es pot produïr fàcilment si no intervenim a temps. Pots triar entre dos plans de salut.
Mutuavet feline inclou 4 visites gratuïtes a l’any que utilitzarem per a revisar la salut de la teva mascota amb examens fisics complerts, anàlisi de femta, vacunació contra les malalties infeccioses més perilloses i entrega gratuïta de les pastilles contra els cucs intestinals. A més podràs gaudir de descomptes molt importants en tots els nostres serveis, alimentació i accessoris de la nostra botiga. Tot això per tan sols 14,95€ al mes.
Per només 10€ més, el teu moix podrà acudir a les nostres consultes sempre que vulgui, sense límit de visites de forma gratuïta. I si ha de venir de nit, en horari d’urgència, gaudiràs d’un descompte del 50%. Et recomanem Mutuavet feliplus perquè també inclou una revisió complerta amb analítica de sang, radiografia i electrocardiograma. A més, li farem una neteja dental per a prevenir i eliminar la formació de sarro.
Però MUTUAVET et permet personalitzar el pla de salut del teu moix. Quan contractis el pla del teu moix podràs afegir algun dels nostres extres. Pots triar entre una llista molt interessant de serveis i productes i pagar-los en còmodes quotes mensuals. Pots afegir tots els que tu vulguis! Tria entre: antiparassitari extern, analítica de sang, ecocardiografia i molts més. Construeix el teu MUTUAVET a mida.
Pregunta als nostres veterinaris i auxiliars. T’ajudarem a triar el millor per a tu i la teva mascota.