Què és Mutuavet?

Quina és la diferència entre Mutuavet i una assegurança per a la teva mascota?

Hi ha un descompte pels serveis que no estan inclosos en un pla?

Com funciona Mutuavet?

Com funciona un pla Mutuavet per al meu canet o moixet?

Per què el meu canet o un moixet necessita Mutuavet?

Quan s'ha d’esterilitzar el meu canet o el meu moixet?

Per què necessita la meva mascota sana, jove o adulta, un pla Mutuavet?

Puc personalitzar el meu Mutuavet amb altres opcions?

Quant costa un òptim pla de benestar?

Com puc pagar els serveis que m’ofereix Mutuavet?

Es pot canviar el tipus de pla Mutuavet durant el mateix any?

Tinc més d'una mascota. M’aplicareu un descompte si contracto més d’un pla Mutuavet?

Què passa si vull cancel•lar el meu pla?


P. Què és Mutuavet?

Mutuavet està dissenyada per proporcionar atenció preventiva anual. Inclou visites amb exàmen físic, vacunes, diagnòstics de detecció primerenca, consultes sobre quina és la nutrició adequada, atenció dental i molt més! Mutuavet no és una assegurança. No inclou el tractament per a condicions impredictibles o anormals. Però ofereix descomptes molt importants em tots els serveis veterinaris.

volver arriba

 

P. Quina és la diferència entre Mutuavet i una assegurança per a la teva mascota?

Mutuavet ofereix atenció veterinària preventiva, en lloc de, reactiva. Les assegurances de mascotes ofereixen cobertura per a moltes circumstàncies imprevistes. El nostre enfocament d'atenció preventiva ens permet veure, tractar i prevenir els problemes abans que no produeixi mals irreparables. A Mutuavet estem amb tu per combinar els exàmens físics, vacunes, proves de detecció de malalties i altres necessitats de salut de mascotes en un paquet d'atenció veterinària assequible per al teu gos, gosset, gatet o gat. Apart dels plans més bàsics, cada pla ofereix consultes mèdiques il•limitades i altres serveis per a monitoritzar, mantenir i millorar la salut de la teva mascota.
Mutuavet està pensat per millorar la salut general de l'animal domèstic oferint serveis preventius d'atenció integral per a la salut de mascotes, mentre que les assegurances només cobreixen el tractament de malalties i lesions en el cas que es produeixin. Tenint en compte que no totes les dolències estan cobertes segons quina sigui l'edat i raça de la teva mascota.
Mutuavet inclou consultes gratuïtes per abordar qualsevol problema de salut animal. Tant si ja existien com si són nous. No existeix cap assegurança mèdica actualment que cobreixi les dolències preexistents
Mutuavet ofereix servèis pràctics de forma gratuita amb pagaments mensual sense que s’hagin de pagar despeses de finançament

volver arriba

 

P. Hi ha un descompte pels serveis que no estan inclosos en un pla?

Sí, els descomptes oscil•len entre el 12% i el 20% de descompte en funció del nivell del pla seleccionat. A la majoria dels nostres plans les visites a la consulta són sempre gratuïtes. Amb Mutuavet tindreu descomptes en:

Tractament per a cucs intestinals, puces i paparres, dietes comercials i de prescripció, accessoris de botiga, radiografies, anàlisis, ecografies, cirurgia... i un llarg etcètera.

volver arriba

 

P. Com funciona Mutuavet?

Hem agrupat els nostres plans de salut en dues categories: plans per a cans i plans per a moixos. Cadascuna de les dues categories contempla les necessitates de les mascotes més joves amb Mutuavet Puppy i Mutuavet Kitten. Per als adults disposem de plans amb diversos nivells de cobertura que el nostre equip de veterinaris t'ajudarà a triar. I perquè encara s’adapti millor a les teves necessitats podràs afegir-hi els nostres extres. D’aquesta manera disposaràs del teu propi pla personalitzat. Cada pla inclou un paquet de serveis d'atenció preventiva, a més de descomptes que s'han dissenyat per satisfer les necessitats de la seva mascota.

volver arriba

 

P. Com funciona un pla Mutuavet per al meu canet o moixet?

Si véns a Mutuavet visitarem el teu canet o moixet sovint durant el seu primer any de vida. En la seva primera visita, avaluarem la salut general de la teva mascota i durem a terme la primera sèrie de proves diagnòstiques. Després aplicarem les vacunes i desparasitacions per a prevenir una àmplia varietat de malalties i infeccións. Arribarem a veure la teva mascota fins a sis vegades durant els seus primers mesos de vida per aplicar vacunes i tractaments antiparasitaris i per a realitzar la cirurgia d’esterilització si tens un moixet o moixeta. Si el teu canet o moixet es posa malalt, tindràs totes les visites gratuïtes i importants descomptes en els altres serveis veterinaris.

Per a la seva comoditat programarem les visites perquè quan vingui a veure’ns no s’hagi d’esperar i la teva mascota no es posi nerviosa.

volver arriba


P. Per què el meu canet o un moixet necessita Mutuavet?

És important establir els hàbits d'atenció preventiva per a la teva mascota si té menys de sis mesos d'edat. Mutuavet garanteix que el teu gosset o gatet rebi totes les vacunes i els reforços que són crítics per la seva salut. El nostre equip mèdic farà una avaluació en profunditat de la salut general, incloses les proves de diagnòstic per identificar malalties, paràsits i infeccions. A més, Mutuavet Kitten inclou l'esterilització o castració per ajudar la teva mascota a viure una vida més sana, més feliç i més llarga.

volver arriba


P. Quan s'ha d’esterilitzar el meu canet o el meu moixet?

Recomanem que la cirurgia d'esterilització o castració es faci als sis mesos d'edat. La realització d'aquesta cirurgia en els primers estadis de la vida de la teva mascota ajuda a evitar alguns dels possibles problemes de comportament típicament associats amb la maduresa sexual (marcatge amb orina i l’escapisme, per exemple). Les mascotes a aquesta edat solen tenir el pes adequat, cosa que redueix problemes i complicació de salut. Pel que fa al procediment quirúrgic, sempre és molt més ràpid i menys invasiu. A aquesta edat, la cirurgia és sovint menys dolorsa i la recuperació és més ràpida.
Abans de la cirurgia, haurem de realitzar anàlisis de sang per assegurar que la teva mascota està a punt per a aquest procediment. Durant la cirurgia, s'utilitzen protocols d'anestèsia d'alta qualitat i monitoritzem acuradament la teva mascota.

volver arriba


P. Per què necessita la meva mascota sana, jove o adulta, un pla Mutuavet?

Totes les mascotes, fins i tot les més joves, necessiten atenció preventiva regular per mantenir un bon estat de salut. Un any de vida d'una mascota equival a cinc o set anys d’una persona. Tot els passa més de pressa que a nosaltres i cal estar vigilants per a detectar problemes o dolor. L'atenció preventiva de manera permanent és important a qualsevol edat. Menjar bé i l'exercici regular són importants, però també cal protegir-los contra paràsits, infeccions i malalties. Mutuavet t'ofereix el programa de visites i serveis més apropiat per a la teva mascota. El teu veterinari visitarà la teva mascota quatre vegades l'any per a una revisió integral de la seva salut. D’aquesta manera podrem identificar i tractar problemes en forma precoç, abans que s'agreugin i siguin més difícils de tractar. Ningú no coneix el teu ca i moix millor que tu. Ajuda’ns a mantenir-lo sa i en forma.

volver arriba


P. Puc personalitzar el meu Mutuavet amb altres opcions?

I tant! Per a això hem desenvolupat els nostres “extres”. Això aporta flexibilitat per personalitzar el pla de salut de la teva mascota. T’oferim um ventall de serveis que pots afegir al pla Mutuavet que hagis escollit afegint una petita quantitat a la teva quota mensual. A continuació et presentem algunes de les opcions que es poden aferir segons l’espècie:
Extres canins: leishmania, platinium, paràsits externs, esterilització, neteja dental, etc.
Extres felins: platinium, paràsits externs, esterilització, neteja dental, etc.
Contacta amb l'equip Mutuvet per personalitzar el pla de la teva mascota.

volver arriba.


P. Quant costa un pla Mutuavet?

Els preus de mutuavet varien segons l'espècie, l'edat i el grau de cobertura que desitgis. L'equip veterinari de Mutuavet t’assessorarà sobre quin és el pla que millor s’adapta a la teva mascota i a la teva butxaca.

volver arriba


P. Com puc pagar els serveis que m'ofereix Mutuavet?

El pagament es fracciona en còmodes quotes mensuals. Els plans Mutuavet per a cans i moixos adults es paguen en 12 mensualitats. Els de canet es paguen en sis quotes mensuals i les de moixet en set. Mutuavet emet rebuts domiciliats al teu compte bancari perquè no t'hagis de preocupar pel dia de pagament. També oferim l'opció de pagar en la seva totalitat si ho prefereixes.

volver arriba


P. Es pot canviar el tipus de pla Mutuavet durant el mateix any?

L'estudi previ que fa l'equip veterinari de Mutuavet amb el propietari redueix molt la possibilitat que s'hagi de canviar de pla dins un mateix període, però hi ha situacions en què té sentit passar a un nivell diferent abans d'aquesta data. Per exemple, la teva mascota pot necessitar serveis adicionals que estan disponibles a un pla Mutuavet superior. En aquesta situació, podem aturar el pla actual i actualitzar la seva mascota a un pla superior. Baixar de nivell és encara menys usual. El fet d'haver gaudit de serveis que no contempla el pla inferior dificulta el càlcul de les quotes a pagar i en general es recomana esperar a que s'acabi el període per a abaixar de nivell.
Quan finalment fem el canvi de pla sempre s’esperarà al venciment de la mensualitat anterior per a començar a pagar la nova quota. Si s'han contractat extres en un pla anterior s’haurà d’estudiar que no hi hagi incomptatibilitats. Si n’hi hagués, s’ha d’acabar d’abonar l'import de l'extra “incompatible” abans de començar a pagar la quota del nou pla.

volver arriba


P. Tinc més d'una mascota. M’aplicareu un descompte si contracto més d’un pla Mutuavet?

Sí. La segona mascota que contracti mutuavet tindrà un 10% de descompte a la quota mensual. La tercera mascota i següents tindran un 20% de descompte a la quota mensual.

volver arriba


P. Què passa si vull cancel•lar el meu pla?

Per gaudir dels serveis Mutuavet cal signar un contracte per escrit. El contracte pot ser cancel•lat en qualsevol moment. No obstant això, en l'opció de pagament mensual, es poden haver realitzat serveis que no han estat pagats en la seva totalitat. En aquesta situació, el client és responsable dels pagaments restants del pla contractat o del valor de venda al públic dels serveis o descomptes utilitzats amb el pla menys els pagaments realitzats (el que sigui més favorable per al client). Per cancel•lar un pla o per confirmar-ne la no renovació cal notificar-ho per escrit al menys un mes abans del moment de la interrupció.

volver arriba